Kezdőlap Kék hírek Ágyneműtartóba bújt a csákvári férfi a rendőrök elől

Ágyneműtartóba bújt a csákvári férfi a rendőrök elől

2850
0

/A kép illusztráció/

Bekapcsolva felejtett televízió készülék buktatta le a csákvári férfit.

A 37 éves férfi úgy döntött, hogy egy csákvári lakóházban rejtőzik el a hatóság elől, miután a Kaposvári Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elzárás miatt elfogatóparancsot bocsátott ki ellene. A rendőrök 2023. február 3-án délután megjelentek annál a csákvári ingatlannál, amelyben a keresett személy feltételezhetően bujkált. A férfi ott élő rokonai ugyan elismerték, hogy hozzátartozójuk a házban él, de elmondásuk szerint nem tudtak a holléte felől.

Az intézkedő rendőröknek gyanús lett a keresett férfi szobájában bekapcsolt állapotban hagyott televízió készülék, ezért elkezdték tüzetesebben is átvizsgálni a helyiséget. Gyanújuk néhány pillanattal később beigazolódott, miután megtalálták a rejtőzködőt, aki a szobában található fekhely ágyneműtartójában keresett menedéket az egyenruhások elől.

A rendőrök az elfogatóparancs alapján körözött férfit helyszínen történt elfogását követően a Közép-Dunántúli Országos Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték – tájékoztatta a Vértesinfót a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság.