Kezdőlap Kék hírek Nem volt önzetlen a segítség

Nem volt önzetlen a segítség

61
0

A rendőrségre 2022. november 16-án reggel lopásról érkezett bejelentés Székesfehérvárról, egy Károly János utcai családi házból. A helyszínen tartózkodó nyugdíjas sértett a kiérkező rendőröknek elmondta, hogy 2022 augusztusában ismerkedett meg egy 28 éves székesfehérvári férfival, akivel – rövid ismeretségüket követően – hamarosan megegyeztek abban, hogy alkalomadtán segítségére lesz a szépkorú asszonynak a ház körüli teendők ellátásában.

2022 augusztusa és novembere között az idős nő a lakóházban és annak udvarán lomtalanítást végzett, melynek során – az előzetes közös megállapodás értelmében – visszatérő jelleggel igénybe vette a fiatalember segédletét, melynek fiatal ismerőse mindannyiszor szívesen eleget is tett.

A nyugdíjas asszony november 16-án kora reggel rendrakás közben arra lett figyelmes, hogy a ház egyik szobájában elhelyezett szekrény fiókjaiból eltűntek az ott tárolt arany ékszerek, így többek között férfi-és női gyűrűk, egy arany fülbevaló és karperec, valamint több nagy értékű zsebóra is.

Az egyenruhások a kapott információk alapján azonnal tudták, hogy kit kell keresni és 2022. november 17-én délelőtt Székesfehérváron elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 28 éves székesfehérvári férfit, akit előállítását követően gyanúsítottként hallgattak ki – közölte a Police.hu oldalon a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.