Kezdőlap Hírek Barátnőjét lopta meg

Barátnőjét lopta meg

49
0

/A kép illusztráció! – Fotó: Pixabay.com/

A lopás bűntette miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség vádirata alapján a Tatabányai Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben 180 óra közérdekű munka büntetést szabott ki azzal a férfival szemben, aki a barátnőjét lopta meg. 

A büntetővégzés jogerős, azt az ügyész is tudomásul vette.

A vádirat szerint a férfi 2021. októberében együtt lakott barátnőjével annak tatabányai lakásában. A férfi 2021. október 16-án 22.00 óra és 23 óra 30 perc közötti időben – miután a sértett veszekedésük miatt elment a lakásból – a sértett távollétét kihasználva a sértett számítógépéből kiszerelte és eltulajdonította a videokártyát, valamint eltulajdonított a fürdőszoba szekrény fiókjából 1 darab 97.200,-Ft értékű arany pecsétgyűrűt, és 1 darab lakáskulcsot. Az ellopott tárgyak értéke együtt 105.950,-Ft.

A hazatérő sértett és vádlott hangos veszekedése miatt 2021. október 16. napján 23 óra 40 perckor kezdődött rendőri intézkedés során a vádlottól előkerült a sértett lakáskulcsa és videokártyája, míg a sértett eltulajdonított arany pecsétgyűrűjét a lépcsőház melletti virágágyásban elrejtve találták meg, az eltulajdonított dolgok sértettnek történt visszaadásával a bűncselekménnyel okozott kár megtérült – tájékoztatott bennünket Dr. Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség sajtószóvivője.