Kezdőlap Hírek Bakafesztivál lesz a nyáron Csákváron

Bakafesztivál lesz a nyáron Csákváron

85
0

/A kép illusztráció!/

Idén nyáron is több ezer rendezvény várja a szórakozni vágyó hazaiakat és a turistákat egyaránt. Legyen szó zenéről, művészetről, gasztronómiáról, biztosan mindenki talál érdeklődési körének megfelelő elfoglaltságot a szezonban – írja a fesztivalportal.hu

Alább bemutatunk 5 fesztivált, melyek kiváló programnak ígérkeznek a nyári szezonra:

Comic Con (Budapest): 2022. június 11-12.

Aki jelmezbe bújna, de nem akar farsangig várakozni, látogasson el erre a rendezvénysorozatra. A sci-fi, manga, fantasy, anime világa tárul a fanok elé. Színészekkel fotózkodni, kvízeket megnyerni, előadásokon részt venni, s még számtalan dolgot próbálhat ki minden érdeklődő! „Jó nap ez a fesztiválozásra!”

Heves Megyei Kakas Szépségverseny (Poroszló): 2022. június 25.

Fényes nyeregtollak, erős sarkantyú, tűzpiros toroklebeny és a peckesen álló taréj. Ezek a tulajdonságok nem is engednek másra következtetni, mint az idén is megrendezésre kerülő kakasszépségversenyre. Lesz itt főzés, vásári portéka, zene és tánc. Lássuk mi sül ki belőle!

Országos Anyósfesztivál (Balatonudvari): 2022. július 2.

Az anyós kifejezés szinte negatív jelzőként van a köztudatban, s ennek ellensúlyozására jött létre ez a rendezvény. Azért, hogy dicsérje, magasztalja őket, hisz ezek az élet minden területén tapasztalt, rutinos asszonyok kiérdemelték, hogy legyen egy nap, amely róluk szól. Még hogy nincs szuper anyós? Itt lesz! Aki nem hiszi, járjon utána.

Bakafesztivál (Csákvár): 2022. július 14-17.

A bakák a frontvonal legsebezhetőbb katonái, hiszen nem csupán könnyű fegyverzetük, hanem lábon való menetelésük is könnyű célponttá tette őket. Rájuk emlékeznek ezen az eseményen. A programsorozat középpontjában a hadkultúra áll. A szervezők igyekeznek korhű eszközöket, járműveket, felszerelést bemutatni a látogatóknak, valamint izgalmas vetélkedőkkel, versenyekkel szemléltetni az egykori baka létet.

Jó tudni, hogy a gyerekekről sem feledkeznek meg a napok során, ugyanis minden korosztály talál magának érdekes és szórakoztató elfoglaltságot a témakört felölelve. A hősök köztünk élnek!

Csípős Fesztivál (Nagymaros): 2022. augusztus 27.

Extrém gasztrokalanddal zárják a nyarat Pest megyében. A rendezvény csípős ételekkel, különleges chili paprikákkal, kirakodó vásárral és szórakoztató programokkal várja az érdeklődőket. A tikkasztó hőségben egy izzasztó chilikóstoló igazi próbatétel, épp ezért nem érdemes kihagyni!

Ez az 5 rendezvény csak néhány a több ezer közül, mellyel megörvendeztetik az ország lakóit. Buli nélkül nem múlhat el a nyár! Jó szórakozást, vidám nyarat kíván a Fesztiválportál, mert az élmény mindenkinek jár!

Forrás: FesztiválPortál