Kezdőlap Kék hírek Baleset Vértesboglár és Csákvár között – Frissítve!

Baleset Vértesboglár és Csákvár között – Frissítve!

437
0

A Vértesboglár és Csákvár közötti útszakaszon egy személyautó szenvedett balesetet.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2022. április 8-án 11 óra körül a 8126-os számú út 20-as kilométerénél, Csákvár külterületén.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy személygépkocsi eddig ismeretlen okból letért az útról és az oldalára borult.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, ezért a rendőrök a forgalmat Lovasberény és Alcsútdoboz irányába terelik.

Kérjük a gépkocsivezetők fokozott figyelmét és türelmét! – tájékoztatta a Vértesinfót a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

FRISSÍTÉS:

2022. 04. 08., p – 11:49

A műszaki mentés ideje alatt félpályán halad a forgalom.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2022. április 8-án 11 óra körül a 8126-os számú úton, Csákvár külterületén, ahol egy személygépkocsi eddig ismeretlen okból letért az útról és az oldalára borult.

A műszaki mentés ideje alatt rendőri irányítás mellett, félpályán halad a forgalom a balesettel érintett útszakaszon. – tájékoztatta a Vértesinfót a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

FRISSÍTÉS:

2022. 04. 08., p – 15:52

A 8126-os számú út balesettel érintett szakasza újra teljes szélességében járható.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2022. április 8-án 11 óra körül a 8126-os számú úton, ahol egy személygépkocsi letért az útról és az oldalára borult.

A rendőrök a forgalomkorlátozást feloldották, a forgalom újra zavartalanul haladhat – tájékoztatta a Vértesinfót a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.