Kezdőlap Színes Videó: Hattyúhajsza az M1-esen

Videó: Hattyúhajsza az M1-esen

92
0

/Képkocka a Magyar Közút videójából/

Ezúttal nem egy figyelmetlen közlekedő, hanem egy eltévedt, autók között sétáló hattyú okozott kisebb fennakadást néhány nappal ezelőtt az M1-es autópálya komáromi mérnökségi szakaszán.

A Magyar Közút forgalomfigyelő kamerája rögzítette a nem mindennapi landolást és azt is, ahogy az éppen arra járó közutas munkatárs segít kiterelni az autópályáról a bajba jutott hattyút, aki aztán biztonságban, a szántóföldeken folytatta útját.

A kamionosok és az autósok mindent megtettek addig is, nehogy elgázolják az állatot, szerencsére a figyelmességnek köszönhetően sem állat, sem ember nem sérült meg az incidensben.

A hattyúhajszáról készült videó megtekinthető a Magyar Közút hivatalos Instagram oldalán, ezen a linken:  https://www.instagram.com/tv/Cbt0FT4o3Pi/?utm_medium=copy_link.

A társaság szakemberei arra kérnek minden közlekedőt, hogy az ehhez hasonló, hirtelen események miatt is mindig tartsák be a követési távolságot és a kihelyezett sebességkorlátozást a saját és minden más, akár szokatlan közlekedő testi épsége érdekében – tájékoztatott bennünket a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Kommunikációs osztálya.