Kezdőlap Hírek Többeket kitüntettek a Móri és a Bicskei Járásból a Megyenapon

Többeket kitüntettek a Móri és a Bicskei Járásból a Megyenapon

361
0

/Fotó forrása: OKK Fehérvár/

A Fejér Megyei Önkormányzat a mai napon rendezte meg a 2022. évi Megyenapot Székesfehérváron. Az eseményen elismeréseket is átadtak.

Több móri, bicskei, illetve környékbeli kitüntetett is van közöttük:

Díszpolgári Címet vett át:

Zimmermann Sebestyénné a magyar gasztrokultúra megismertetése és továbbfejlesztése érdekében végzett, több évtizedes kiemelkedő munkája, a sváb és bányászhagyományok ápolása érdekében végzett tevékenysége, valamint példamutató emberi magatartása elismeréseként.

Pápay Ágoston Díjban részesült

Beck Tiborné  (Mór), a rászoruló emberek ellátása érdekében, nagy szociális érzékenységgel végzett áldozatos munkája, példamutató karitatív tevékenysége, valamint emberi magatartása elismeréseként.

Széchenyi Viktor Díjban részesült

Ertl Ferenc   (Mór) az ER-FA 2000 Kft., valamint az Ertl Bútor Faipari Kft. tulajdonosa, Fejér megye gazdasági és kereskedelmi fejlődése elősegítésében végzett sikeres vállalkozói tevékenysége elismeréseként.

Wekerle Sándor Díjban részesült

Gerlinger Tibor   (Pusztavám), a német nemzetiségi hagyományok érdekében végzett kiemelkedő közösségi és kulturális munkája, valamint példamutató közéleti tevékenysége elismeréseként.

Németh Tibor  (Bicske), a roma nemzetiségi hagyományok érdekében végzett kiemelkedő közösségi és kulturális munkája, valamint példamutató közéleti tevékenysége elismeréseként.

Gróf Klebelsberg Kuno Emlékérmet vett át

megosztva Néma Pálné és Néma Pál (Bicske), a több évtizedes elhivatott és újító pedagógiai munkásságuk, a tehetséggondozás területén kifejtett példaértékű tevékenységük és közösségépítő munkájuk elismeréseként.

Németh László Díjban részesült

Bernáth István  (Bodajk), a több évtizedes, példamutató elkötelezettséggel és emberi magatartással végzett pedagógiai szolgálata, kiemelkedő közösségteremtő tevékenysége elismeréseként.

Salamon Lajos Díjban részesült

az EUROVÉD Security Zrt.  (Bicske) szervezet, a közbiztonság megőrzése és a vagyonbiztonság megteremtése érdekében végzett kiemelkedő szakmai munkájuk elismeréseként – tájékoztatott Stefkó Krisztina, a  Fejér Megyei Önkormányzat Kommunikációs munkatársa.