Kezdőlap Kék hírek Nem vesztegette az időt

Nem vesztegette az időt

119
0

/Fotó: Police.hu/

Egy csákányospusztai házba tört be egy 31 éves férfi 2021 szeptemberében. Az onnan ellopott pénz nagy részét még aznap elköltötte, autót és quadot vett belőle. A tatabányai rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

Lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt vettek őrizetbe a tatabányai nyomozók egy 31 éves férfit 2022. január 31-én. A gyanú szerint V. A. 2021. szeptember 25-én betört egy csákányospusztai házba. Az ablakot egy kővel betörte, így jutott be az épületbe, majd értékek után kutatott.

Nem kapkodott, ahogy kihallgatásán elmondta, még arra is volt ideje, hogy lefőzzön magának egy kávét, és megigya azt. Az elkövető több millió forint zsákmánnyal távozott a helyszínről, amelynek nagy részét még aznap elköltötte. Vett egy autót és egy quadot is belőle. Pár nappal a bűncselekmény elkövetése után Angliába utazott. Négy hónappal később tért vissza Magyarországra, a helyi rendőrök ekkor fogták el Tatabányán.

V. A-t kihallgatását követően a nyomozók őrizetbe vették, és kezdeményezték, hogy a Tatabányai Járási Ügyészség tegyen indítványt a letartóztatására – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a Police.hu oldalon.