Kezdőlap Kék hírek Baleset az M1-esen Bicske közelében – Frissítve

Baleset az M1-esen Bicske közelében – Frissítve

262
0

/Archív kép fotó: Katasztrófavédelem/

Mentőhelikopter érkezett a Bicske közelében történt karambolhoz.

Egy teherautó és két kamion ütközött az M1-es autópálya 33-as kilométerénél, Bicske közelében, a Budapest felé vezető oldalon.

Az utoléréses balesethez riasztott tatabányai hivatásos és bicskei önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket.

Egy beszorult embert az egységek feszítővágó segítségével kiszabadítottak és átadtak a mentőknek.

Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták – közölte a VÉSZ alkalmazással a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

2022.01.26. 14:02

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye a Police.hu oldalon:

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 34-es kilométerszelvényben, 2022. január 26-án 13 óra 19 perckor. Az érintett útszakaszon a műszaki mentés idejére lezárták a rendőrök a sztrádát.

A főváros felé közlekedők a 39-es kilométerszelvényben tudnak lehajtani az autópályáról annak érdekében, hogy elkerüljék a balesetet, visszatérni a 27-es kilométernél lehet.

FRISSÍTÉS:

A 39-es kilométerszelvénynél még lassú haladásra kell számítani a Budapest felé vezető oldalon.

Mint arról korábban beszámoltunk, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán a 34-es kilométerszelvényben. Az érintett útszakaszon a rendőrök a műszaki mentés idejére lezárták a sztrádát. 14 óra 15 perectől már egy sávon megindult a forgalom, de az érintett szakaszon még lassú haladásra kell számítani.

2022. 01. 26., sze – 14:39

Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság