Kezdőlap Hírek Elérhetőek a 2022. évi hulladéknaptárak és tájékoztatók a Depónia honlapján

Elérhetőek a 2022. évi hulladéknaptárak és tájékoztatók a Depónia honlapján

96
0

/A kép illusztráció/

A jövő évi hulladéknaptárakat, tájékoztatót, edényazonosító- és zöldhulladék matricákat postai úton is megkapják az ügyfelek – erősítette meg a Depónia.

A Depónia Nonprofit Kft. tájékoztatójából kiderül, hogy a 2022. évi hulladéknaptárak, tájékoztatók – amelyek a honlapjukon a Településkeresőn keresztül érhetőek el – feltöltésre kerültek. Az elkövetkezendő időszakban a tájékoztatót, a hulladéknaptárt, az edényazonosító- és zöldhulladék matricákat postai úton is megkapják az ügyfelek. A tájékoztató szerint a kiküldések várhatóan 2022. január 15. napjáig befejeződnek. Amennyiben az ingatlannál egynél több hulladékgyűjtő edény ürítését veszik igénybe, úgy a matricák akár több küldeményben is érkezhetnek, eltérő időben.

Fontos, hogy a számlázással és a szerződéskötéssel kapcsolatos telefonos ügyfélszolgálat 2021. december 24. – 2022. január 2. nem lesz elérhető. Változik ugyanakkor az ügyfélfogadások rendje is, melyről ide kattintva érhetnek el további információkat. El nem szállított hulladékkal és edényürítéssel kapcsolatos egyéb bejelentéseket azonban természetesen december 27. és december 31. között is fogadnak.

Forrás: OKK Fehérvár