Kezdőlap Kék hírek Dílerek kezén kattant a bilincs

Dílerek kezén kattant a bilincs

60
0

Két napon belül három kábítószer-kereskedőt fogtak el a Tatabányai Rendőrkapitányság nyomozói. 2021. szeptember 21-én először a 27 éves K. V. kezén kattant a bilincs. A tatabányai férfi a gyanú szerint 2019 júliusától havi rendszerességgel vásárolt marihuánát, azért, hogy azt tovább értékesítse. Előállítását követően kábítószertesztet alkalmaztak vele szemben, ami pozitív lett. Még ugyanezen a napon a rendőrök elfogták azt a 24 éves tatabányai férfit is, akitől a gyanú szerint K. V. a tiltott szert rendeszeresen beszerezte. A G. M-al szemben alkalmazott kábítószerteszt szintén pozitív lett.

Ezzel azonban még nem zárult le az elfogások sora. A tatabányai rendőrök másnap a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály nyomozóival közösen elfogtak, majd őrizetbe vettek egy 29 éves budaörsi férfit is, akit szintén kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítanak. A nyomozók a három férfi lakásán tartott kutatás során kábítószergyanús anyagot, mérleget, őrlőt és készpénzt is lefoglaltak.

A három gyanúsított ellen kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás. Mindhármukat őrizetbe vették, a bíróság pedig elrendelte letartóztatásukat – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság  a police.hu oldalon.