Kezdőlap Kék hírek A közös képviselőre támadt egy nő – Videóval

A közös képviselőre támadt egy nő – Videóval

201
0

A garázdaság vétsége és testi sértés vétsége miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség vádirata alapján a Tatabányai Járásbíróság 200.000 forint pénzbüntetésre ítélte azt a tatabányai nőt, aki azért bántalmazta a társasházi közös képviselőt, mert szóvá tette a szabálytalan hulladékelhelyezést, amelyről fotókat kívánt készíteni.

A vádirat szerint a sértett nő egy tatabányai társasház közös képviselője, aki 2019. november 01-én, 17 óra 30 perckor a társasház udvarán meglátta, hogy a nő és hozzátartozói  papír hulladékot helyeznek el a társasházzal szembeni ház előtt lévő szeméttároló mellé.

A sértett ekkor felszólította az elkövetőt és a másik két személyt, hogy a közelben lévő szelektív gyűjtőhelyre vigyék a szemetet. Az elkövető nem válaszolt semmit, hanem beült a gépkocsijába. Ezután észlelte, hogy a sértett fényképfelvételt kívánt készíteni a gépkocsijáról, ezért a járműből kiszállt, és megindult a sértett felé. A sértett megijedt és a közeli építkezést felügyelő biztonsági őr lakókocsijához ment, hogy segítséget kérjen.

Az elkövető a sértettet ököllel többször megütötte, a haját és ruházatát rángatta, emiatt a sértettnek nyolc napon belül gyógyuló duzzanata keletkezett.

Az ügyészség indítványa alapján a bíróság a verekedő nőt 200.000 forint pénzbüntetésre ítélte.

Az ítéletet az ügyész tudomásul vette, a vádlott és védő fellebbezést jelentett be – – tájékoztatott bennünket a Győri Fellebbviteli Főügyészség.

VIDEÓ: