Kezdőlap Hírek Székesfehérváron is húsvéti megállókkal készül az ünnepekre az E.ON

Székesfehérváron is húsvéti megállókkal készül az ünnepekre az E.ON

179
0

A húsvéti ünnepre feldíszített megállókkal lepte meg az utasokat az E.ON Hungária Csoport. A várakozók háromdimenziós virtuális tojást festhetnek vagy kedves nyuszifüles fotókat készíthetnek, sőt a Széll Kálmán téri buszmegállóban a tradicionális locsolás is várja a hölgyeket. Az ünnepi hangulatú megállók közkívánatra április 15-ig várják az arra járókat két budapesti és székesfehérvári, győri és pécsi helyszíneken.

Kedves karácsonyi gesztusként év végén két városban öltöztetett ünnepi díszekbe forgalmas busz- és villamos megállókat az E.ON Hungária Csoport. Otthont idéző dekorációval és karácsonyi hangulatot adó izzókkal, hősugárzóval teremtettek meleg hangulatot a várakozás perceire. A kezdeményezést örömmel fogadták a lakosok, ezért a visszajelzések alapján húsvétra újabb meglepetéssel készült az energiavállalat, ezúttal még több városban varázsolva ünnepi hangulatú megállókat.

A „nyuszmegállókban” a padok tojás dekorációt kaptak, üldögélés közben kedves nyuszifüles fotókat is készíthetnek az arra járók. Az érdeklődők telefonjukkal életre kelthetnek egy háromdimenziós virtuális tojást, amit a buszra várva megfesthetnek és egyénileg díszíthetnek, sőt akár el is küldhetik azt szeretteiknek vagy megoszthatják alkotásukat a közösségi médiában.

Az egyik budapesti megálló még a húsvét hétfői locsolás hagyományát is feleleveníti, egy szenzoros parfümszórónál locsolkodhatnak a hölgyek. A megállók ugyan szavalni nem tudnak, de így sem maradnak locsolóvers nélkül a várakozók: kedves versike olvasható a falukon.

„Egy kedves gesztussal, a mindannyiunknak kedves húsvéti hagyományok felidézésével szeretnénk néhány percnyi üdeséget, friss tavaszi lendületet, energiát hozzáadni az ünnepekhez. A pandémia megváltoztatta az ünnepeinket is, ezért szerettünk volna örömöt, vidámságot hozni a húsvéti időszakra a feldíszített buszmegállókkal” – mondta el Károlyi Zsuzsanna az E.ON Hungária Csoport nevében.

Az ünnepi megállók március 22-től április 15-ig, öt helyszínen csalnak mosolyt az arra járók arcára: Budapesten a Széll Kálmán téren és a Blaha Lujza téren, Székesfehérváron a Piac tér 3-nál, Győrben a Szent István út 45. szám alatt, a Hajós játszótérrel szemben és Pécsen a Bajcsy- Zsilinszky Endre utcában a Vásárcsarnokkal szemben.

Az E.ON együttműködő partnere az ünnepi buszmegállók létrehozásában a JcDecuax Hungary Kft. volt – tájékoztatott az E.On.