Kezdőlap Kék hírek Balesetek Fejérben

Balesetek Fejérben

53
0

/Fotó: székesfehérvári hivatásos tűzoltó-parancsnokság – A kép az úrhidai balesetnél készült – Forrás:media.katasztrofavedelem.hu/

Három közlekedési baleset műszaki mentéséhez riasztották a tűzoltókat huszonnégy óra alatt.

Árokba hajtott és a tetejére borult egy személyautó február 23-án reggel Gánt és Zámoly között.  A székesfehérvári hivatásos és a csákvári önkéntes tűzoltók kerekeire állították a gépkocsit. Az egységek az áramtalanítás után félre vontatták az autót egy közeli bekötőútra. Személyi sérülés nem történt.

Összeütközött három személygépkocsi és egy furgon február 23-án délután a 81-es főúton, a bodajki bekötőút közelében. A móri önkormányzati tűzoltók áramtalanították az egyik autót, és a forgalmi akadály megszüntetésében vettek részt. A balesetben senki sem sérült meg.

Lesodródott az útról és a vízelvezető árokban az oldalára borult egy kisteherautó február 24-én kora reggel Úrhida és Székesfehérvár között. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, és egy helyszínre érkező erőgép segítségével kerekeire állították. A rakomány nélküli kisteherautó vezetőjét a mentők kivizsgálásra kórházba szállították.

Forrás:Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság