Kezdőlap Kék hírek Tovább folytatta a lopást

Tovább folytatta a lopást

127
0

/A kép illusztráció/

A 25 éves tatabányai lakos útja a fogdába vezetett a folyamatos lopások miatt.

Mint arról korábban beszámoltunk, egy tatabányai férfi 2021. február hónapban három tatabányai üzletből lopott. Az utolsó cselekményét követően a nyomozók őt gyanúsítottként kihallgatták, majd szabadon engedték. K. E. nem állt le a jogsértéssel. A gyanú szerint február 14-én délelőtt ismét egy tatabányai áruházból lopott. Egy melegítőről az áruvédelmi eszközt kitépte, és így távozott. A férfi lebukott, őt visszatartották a rendőrök kiérkezéséig.

A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, majd ismét szabadon engedték. Még ezen a napon az esti órákban egy újabb áruházba ment, ekkor is lopási szándékkal érkezett. Egy üveg whisky volt a kiszemelt, amit kivitt az áruházból. Ekkor is lebukott, próbált elfutni, de az üveget elejtette, ami összetörött.

A rendőrök őt ismét előállították és a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. Mindkét esetben lopás miatt indult ellene büntetőeljárás. A Tatabányai Rendőrkapitányság a 25 éves férfit őrizetbe vette, és javaslatot tesz arra a Tatabányai Járási Ügyészségnek, hogy az őrizet alatt állítsák bíróság elé.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye