Kezdőlap Kék hírek Halálos közlekedési baleset történt Székesfehérváron

Halálos közlekedési baleset történt Székesfehérváron

142
0

/Fotó:Pixabay/

A rendelkezésre álló adatok szerint 2020. január 7-én reggel 7 óra körül Székesfehérvár belterületén, az Új Csóri úton, a Hernád utcánál halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt.

Egy személygépkocsi, Csór irányába tartva – eddig tisztázatlan körülmények között – elütött egy gyalogosan közlekedő nőt. A gyalogos a baleset következtében olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt a főúton teljes útlezárás van érvényben. A Csór irányába tartók Iszkaszentgyörgy fele, a belváros irányába tartók a környező utcák érintésével tudják elkerülni a baleset helyszínét – tájékoztatott a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

2021. 01. 07., cs – 07:40
FRISSÍTÉS:
2021. 01. 07., cs – 08:37 Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság:
Ahogy arról korábban beszámoltunk, Székesfehérvár belterületén halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt az Új Csóri úton, a Hernád utcánál 2020. január 7-én 7 óra körül. A helyszínelés és a műszaki mentés még tart, de a Székesfehérvár irányába tartók előtt megnyitották az útszakaszt, így félpályás lezárás mellett haladhat tovább a forgalom.
FRISSÍTÉS:
2021. 01. 07., cs – 09:59 Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság
Az egyenruhások feloldották a forgalomkorlátozást a korábbi halálos baleset helyszínén Székesfehérváron, az Új Csóri úton, a Hernád utcánál. A főút érintett szakaszán a forgalom ismét zavartalan.