Kezdőlap Kék hírek Egyiket körözték, a másik ittasan vezetett

Egyiket körözték, a másik ittasan vezetett

165
0

A járőrök 2020. október 11-én 0 óra után Székesfehérváron, a Budai útról a helyi rendőrkapitányságra előállítottak egy 20 éves sárkeresztúri lakost, ugyanis a férfi ellenőrzése során megállapítást nyert, hogy a Sárbogárdi Rendőrkapitányság helyszíni bírság megfizetésének elmulasztása miatt körözését rendelte el. A férfi a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon a helyszíni bírságot megfizette.

A rendőrök 2020. október 11-én 15 óra 40 perckor Bakonycsernyén, a Rákóczi úton ellenőriztek egy segédmotoros kerékpárost. Az intézkedéskor a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért az egyenruhások a 47 éves helyi lakost elfogták és mintavételre a rendőrségre előállították, a vezetői engedélyét pedig elvették. Az ügyben a sofőrrel szemben büntetőeljárás indult a Móri Rendőrkapitányságon.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti!

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye