Kezdőlap Barangoló Szüreti Borangoló Etyeken

Szüreti Borangoló Etyeken

522
0

2020. szeptember 26-án ismét Etyeken a helyetek!

Szüreti hangulat, hagyományok, őszi színek és ízek, nyugalom és béke. Présházak, pincék, műhelyek, birtokok engednek betekintést, s vétek lenne nem megkóstolni a szőlőt hozzád legközelebb álló formájában. Must, murci, bor, pezsgő, pálinka, borecet….., mindenki talál kedvére valót Budapest szőlőskertjében!

A könnyed borozáson túl ezúttal vezetett és vertikális kóstolókra is invitálunk! A nedűk mellett szilárd finomságok is várnak, ebéd, vacsora vagy csak könnyed borkorcsolyák formájában! Természetesen a csoki sem hiányzik a kínálatból, izgalmas kihívás lehet a hozzáillő bor, vagy akár sör felfedezése! Igen, finom házi söröket is találtok Etyeken! És persze szörpöket…

A megszokott kézműves csoki ezúttal több pincében is elérhető!

A pezsgő, a bor maga a kreativitás, ugyanakkor sokszor megihlet…A gasztronómia nagyjai ételekkel párosítják, mi pedig elfogyasztásukkal részesei lehetünk egy csodás élménynek! Ha zenére vágysz, hallgass zenét, ha elfáradsz, egy pohár borral ejtőzzél a szőlők között, vagy egy teraszon, ha állatokat simogatnál, látogasd meg a parasztudvart!

Kézműves garázsvásárba csöppenhetsz, ahol a portékák kapcsolódnak a borhoz, pincéhez, Etyekhez! Vegyél részt a szüreti felvonuláson és az azt követő mulatságon!
Gyere a belvárosból Borjárattal, így se autóról, se sofőrről nem kell gondoskodnod!

A legfontosabb: érezd jól magad Etyeken!

Bővebb információ: www.etyekiborangolo.hu, facebook.com/etyekiborut