Kezdőlap Kék hírek Megölte a testvérét és a sógorát

Megölte a testvérét és a sógorát

180
0

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség indítványára a nyomozási bíró meghosszabbította annak a fiatal férfinak a letartóztatását, aki 2020. május 16-án megölte lánytestvérét, valamint a sógorát, majd a holttesteket meggyújtotta.  

A megalapozott gyanú szerint a férfi Komárom-Esztergom megye egyik településén található családi házban 2020. május 16-án éjszaka több késszúrással megölte  a nővérét és a sógorát. Ezt követően a gyanúsított az ingatlanban benzint locsolt szét, azt meggyújtotta, azonban a tűz következtében a gyanúsított is égési sérüléseket szenvedett.

A férfit több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt a rendőrség gyanúsítottként hallgatta ki, majd az ügyészség indítványára a bíróság letartóztatta.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség indítványával egyezően a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája a gyanúsított letartóztatását további három hónappal meghosszabbította, tekintettel arra, hogy vele szemben továbbra is megalapozottan feltehető, hogy szabadlábra kerülése esetén szabadságvesztéssel büntetendő újabb bűncselekményt követne el, valamint a büntetőeljárásban elérhetetlenné válna, megszökne.

Az Ügyészség sajtóközleménye