Kezdőlap Kék hírek Ittasan vezettek

Ittasan vezettek

239
0

/A kép illusztráció/

Alábbiakban a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság  közleményét olvashatják:

“A rendőrök Dunaújvárosban, a Kölcsey Ferenc utcában, valamint Móron, a Dózsa György utcában is igazoltattak 2020. május 10-én délután egy-egy olyan gépjárművezetőt, akik a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztottak.

Mivel a helyszínen alkalmazott légalkoholmérő berendezés az 52 éves dunaújvárosi, és az 56 éves bodajki férfival szemben is pozitív értéket jelzett, ezért az egyenruhások további mintavételre előállították őket, vezetői engedélyeiket pedig a helyszínen elvették.

A járőrök Székesfehérváron, a Titeli utcában ellenőriztek 2020. május 10-én késő este egy 36 éves helyi lakost, aki nem sokkal korábban személyi sérüléssel járó közlekedési balesetet szenvedett. A férfi a Becskereki utca felől a Budai út irányába közlekedett egy quaddal, azonban haladása során elveszítette uralmát a jármű felett és egy Titeli utcai ingatlan drótkerítésének ütközött. A jármű vezetőjével szemben a rendőrök a helyszínen alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott, ezért további mintavételre a rendőrkapitányságra előállították.

Az említett esetekben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás a járművezetők ellen az illetékes rendőrkapitányságokon.”

Forrás:police.hu