Kezdőlap Kék hírek Nem csak a csomagokat, a kábítószert is kézbesítette – Videóval

Nem csak a csomagokat, a kábítószert is kézbesítette – Videóval

553
0

/Fotó:police.hu/

A tatabányai nyomozók egy 36 éves férfit vettek őrizetbe, akitől kábítószergyanús anyagot is lefoglaltak.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály nyomozói együttműködve a Tatabányai Rendőrkapitányság nyomozóival, 2020. április 20-án délután Tatabánya külterületén ellenőriztek egy csomagkézbesítőt.

A 36 éves férfinél négy darab zacskót találtak a rendőrök, amiben zöld színű kábítószergyanús növényi anyagmaradvány volt. A gyanú szerint B. L. több alkalommal rendszeresen vásárolt kábítószert abból a célból, hogy azokat tovább értékesítse. A férfi futárként dolgozott és ennek során szállította a kábítószert a vásárlóihoz.

Őt a Tatabányai Rendőrkapitányságra előállították, ahol a vele szemben alkalmazott kábítószerteszt pozitív eredményt mutatott. A tatabányai lakost gyanúsítottként kihallgatták, ellene kábítószer-kereskedelem bűntett és kábítószer birtoklása vétség elkövetése miatt indult büntetőeljárás.

Tőle a kábítószergyanús anyagot, valamint készpénzt és a kutatás során őrlőt és ismeretlen eredetű tablettát is lefoglaltak a rendőrök. A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte, hogy a Tatabányai Járási Ügyészség tegyen indítványt a férfi letartóztatására.

A nyomozók még a tegnapi napon több személyt is gyanúsítottként kihallgattak, ellenük kábítószer birtoklása vétség miatt indult büntetőeljárás.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye

Forrás:police.hu

VIDEÓ: