Kezdőlap Kék hírek Rendőrkézen a kábítószer-kereskedő

Rendőrkézen a kábítószer-kereskedő

221
0

/Fotó:police.hu/

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály nyomozói együttműködve a Tatabányai Rendőrkapitányság nyomozóival, állampolgári jelzés alapján 2020. március 19-én délután elfogtak egy 34 éves helyi lakost Tatabányán.

A férfinél egy papírtasak volt, amiben kábítószergyanús növényi anyagmaradvány volt becsomagolva. A gyanú szerint O. Lajos több alkalommal folyamatosan és rendszeresen vásárolt kábítószert abból a célból, hogy azokat tovább értékesítse.

A férfit a Tatabányai Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. Ellene kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás. Tőle több mint 420 gramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le a rendőrök.

A lakcímén tartott kutatás során még további kábítószergyanús anyagot és digitális mérleget is lefoglaltak a nyomozók. Az elsődleges szakértői vélemény szerint a lefoglalt növényi törmelék kábítószer. A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezésére a Tatabányai Járási Ügyészség indítványt tett a letartóztatására.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság  közleménye

Forrás:police.hu