Kezdőlap Hírek Vásárolták és továbbadták a kábítószert – Videóval

Vásárolták és továbbadták a kábítószert – Videóval

158
0

Fotó:police.hu/

A Fejér megyei rendőrök őrizetbe vettek két férfit, akik a gyanú szerint huzamosabb ideje kábítószer-kereskedelemből tartották fenn magukat.

Balinkán, garázsban tárolta az eladásra szánt kábítószert a 34 éves székesfehérvári férfi, aki a gyanú szerint ismétlődően, nagyobb mennyiségben vásárolta, majd hígítva továbbértékesítette az árut.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának és Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai a férfit 2020. március 3-án este a balinkai ingatlanon elfogták, ahol kutatás során a rendőrök kábítószer gyanúját keltő tablettákat, növényi törmelékeket, valamint a kábítószer porciózásához, csomagolásához és fogyasztásához használatos eszközöket foglaltak le.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a férfit őrizetbe vette, és gyanúsítottként hallgatta ki kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt.

Rajta kívül a nyomozás során ugyanaznap éjszaka további, kábítószer terjesztésével gyanúsítható férfit kutattak fel a rendőrök, akinek lakásán a kábítószer adagolásához szükséges zacskókat, eszközöket, mérleget, a hűtőben tárolt amfetamint, továbbá nagyobb mennyiségű készpénzt találtak és foglaltak le. A 39 éves férfit a rendőrök őrizetbe vették, és kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Fejér megyei nyomozók előterjesztést tettek mindkét férfi letartóztatásának indítványozására.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye

VIDEÓ: