Kezdőlap Kék hírek Jogtalanul eltulajdonított járművel, ittasan és jogosítvány nélkül balesetezett egy magyaralmási fiatal

Jogtalanul eltulajdonított járművel, ittasan és jogosítvány nélkül balesetezett egy magyaralmási fiatal

205
0

járőrök 2020. február 1-jén fogták el és állították elő a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra azt a 19 éves magyaralmási lakost és 32 éves székesfehérvári társát, akik az igazoltatás megkezdését megelőzően egy szabadbattyáni telephelyről a tulajdonos tudta és engedélye nélkül elvittek egy személygépkocsit.

A magyaralmási férfi Szabadbattyánban, a Dózsa György utcában egy betonkandelábernek ütközött, majd továbbhaladt, és az út menti árokba hajtott.

A balesetben sem a járművezető, sem társa nem sérült meg.

A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, továbbá a jármű vezetésére érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezett.

A rendőrök ellenőrizték az utast is, akinek kabátzsebéből – ruházatátvizsgálás során – egy tasak fehér színű, kábítószergyanús anyag került elő, amit lefoglaltak.

A járőrök mindkét személyt elfogták, a jármű vezetőjét további mintavételre előállították.

A két férfit a nyomozók jármű önkényes elvétele bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, míg a közlekedési szabályszegések elkövetése miatt a sofőrrel szemben szabálysértési feljelentést tettek, továbbá kezdeményezték a lefoglalt dolog szakértői vizsgálatát.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét