Kezdőlap Munkaruházati és Barkács Szaküzlet

Munkaruházati és Barkács Szaküzlet

Munkaruházati és Barkács Szaküzlet, Munkavédelmi eszközök  8060 Mór, Wekerle S. u. 2.

Tel./Fax: +36 22 789-454    MAMOKA Trans Kft.

Munkaruházati és Barkács Szaküzletünkben tapasztalt, kedves eladó, barátságos kiszolgálás várja Önt.

Folyamatosan bővülő árukészlettel fogadjuk a kedves vásárlóinkat.

Megszokott és rengeteg új terméket kínálunk.

Nálunk biztosan megtalálja, amire szüksége van. Mi felöltöztetjük Önt a megfelelő munkaruházatba, védőöltözetbe, de kényelmes otthoni és sportruházatot is ajánlunk.

Jöjjön el hozzánk! Érdemes visszajárni!

Kínálatunk:

munkaruházat: derekas és kertész nadrágok, kabátok, mellények, szakácsruházat, köpenyek, tunikák, pulóverek, pólók nagyon nagy választékban, zokni, talpbetétek

munkavédelmi eszközök: légzésvédelmi eszközök – egyszer használatos maszk, félálarc-, munkavédelmi sisak, rengeteg munkavédelmi kesztyű, védőszemüveg, munkavédelmi bakancs és cipő, hallásvédelmi eszközök – füldugók, fültokok-, gumicsizma, mentőláda, láthatósági mellény, kantárok

barkácsfelszerelés: vágókorongok, csiszolók, mérőeszközök, zárak, lakatok, elektromos barkácsgépek, kötőelemek és rögzítéstechnika (csavarok, tiplik, ragasztók), kézi szerszámok, kerti és házkörüli szerszámok, eszközök, rovarirtók, WD40, szilikon és zsírspray, postaláda, tárolóedények és még sokminden más stb.

A speciálisabb termékeket, mint például lángmentesített munkaruha vagy saválló munkaruha, zuhanásgátló eszközök, közúti védőfelszerelések, erdész munkaruha vagy hegesztéstechnikai eszközök megbeszélt határidős beszállítással tudjuk vállalni. A folyamatos áruszállítást hetente többször is biztosítjuk. Adódó hiányról vagy esetlegesen a beszállítás csúszásáról vásárlóinkat időben tájékoztatjuk.

Nagyobb mennyiségű munkaruha vagy egyéb termék rendelése esetén kedvezményes árakat tudunk kibocsájtani. Az árképzés nagyban függ a megrendelés darabszámától, amit üzletünkben vagy telefonon, e-mailben van lehetőség egyeztetni.

Fontos információ, hogy védőfelszereléseink, valamint az összes általunk forgalmazott munkaruha megfelel az EU által kibocsájtott szabványtípusoknak.

Bankkártyás fizetési lehetőség is van.

Gyógypapucs vásárlása egészségpénztár számlára visszaigényléssel van lehetőség jogszabályban előírt minősítéssel rendelkező termékekre.

GLS csomagküldő pont vagyunk. Nálunk feladhatja és felveheti csomagját. Külföldi szállítás is!

Térjen be hozzánk! Szeretettel várjuk üzletünkben!

Nyitva:

hétfőtől-péntekig: 8.00-17.00

szombat: 8.00-12.00

Ebédidő alatt is nyitva!

Dolgozói beszállítással is foglalkozunk. Jelen vagyunk Mór legnagyobb üzemeinél.

Ezzel kapcsolatban keresse honlapunkat!

www.mamoka.hu

MAMOKA Trans Kft.