péntek, szeptember 25, 2020
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Megyenap 2020. Etyek

szeptember 18 @ 09:00 - 18:00

A Fejér Megyei Önkormányzat éves nagyrendezvényének a Megyenapnak idén, 2020. szeptember 18-án Etyek lesz a házigazdája a járványhelyzethez igazodó szabályok szigorú betartásával. Így 9.00 órai kezdettel zártkörű díszközgyűlésen adják át a megyei kitüntető címek és díjakat. Akik a járványhelyzet miatt nem vehetnek részt személyesen az ünnepségen, azoknak a Fejér Megyei Önkormányzat most az online térben biztosít lehetőséget a bekapcsolódásra. Az élő közvetítés a Megyenap 2020. Etyek díszközgyűlés linkre kattintva elérhető. – tájékoztatott keddi sajtótájékoztatóján Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke.
A Megyenap kapcsán a keddi sajtótájékoztatón Dr. Molnár Krisztián hangsúlyozta, hogy ez a program a járványhelyzet okán a tervezettnél és megszokottnál kicsit visszafogottabb, szűkebb körű lesz, ennek ellenére mindazon elemeket tartalmazza, amelyek méltán emelték a népszerű, keresett események közé.
Sajnos a vírushelyzet miatt egy rendkívüli lebonyolítású Megyenap lesz az idei. Az óvintézkedések, a kötelező maszkviselésen, testhőmérséklet mérésen, fertőtlenítésen túl egy, a megszokotthoz viszonyítottan sokkal kisebb vendégkörrel tudunk most Megyenapot, díszközgyűlést tartani. A most kényszerből távol maradó polgármesterek, és minden más érdeklődő élő internetes közvetítésünk által követhetik nyomon a közgyűlés és a kitüntetések, díjátadások menetét. Az eseménysorozat programjai a tartalmi elemeket tekintve nem változnak. Ez az a nap, amikor lehetőségünk van arra, hogy a megyénkért legtöbbet dolgozók, szellemi, fizikai, egészségügyi tevékenységet végzők és sportolók elismerésben részesülhetnek. – emelte ki tájékoztatójában a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke.
Dr. Molnár Krisztián hozzátette, hogy a szabadtéri események, így a Megyekorzó és Fejér Termék Vásár, a Megyei Értéktár Piknik a kiegészítő programokkal együtt ugyancsak a hatályos járványügyi előírások betartása mellett várja majd az érdeklődőket, majd szólt arról is, miért éppen Etyek lesz idén a házigazda település.
Forrás:fejer.hu

 

Részletek

Dátum:
szeptember 18
Időpont:
09:00 - 18:00
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, ,

Helyszín

Svábház
Svábház
Etyek, Fejér 2091 Magyarország
+ Google Térkép