Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Környei programok

február 20 @ 17:00 - március 21 @ 16:00

Környe-Kép

A Környe-Kép fotópályázatra beérkezett, a zsűri által kiválasztott alkotásokról készített vászonképekből nyílik kiállítás 2020. február 28-án 17 órakor a környei Művelődési Házban. A tárlatot megnyitja, és a pályázat eredményét ismerteti Juhász Attila fotóművész, közreműködik Lőrincz Álmos dalszerző, énekes. A kiállítás április 23-áig tekinthető meg hétköznapokon 10 és 17 óra között, hétvégén rendezvények ideje alatt. (Környe, Alkotmány u. 1.)

„Bakony erdő a tanyám…”

A Szivárvány Táncegyüttes szeretettel várja a népművészetet és a hagyományokat kedvelő családokat a 2020. március 7-én, 16 órakor kezdődő FOLKNAPRA! Vendég Vastag Richárd, a Népművészet Ifjú Mestere, és a veszprémi  GERENCE Néptáncegyüttes táncosai, zenészei. 16 órától RICSI bácsi játszóháza – játék és tánctanítás, 17 órától  Bakony néprajza – ismeretterjesztő előadás, 18 órától Táncház élő zenére

Helyszín: Környe, Művelődési Ház, a belépés DÍJTALAN!

NEMZETI ÜNNEP

Környe Község Önkormányzatának Képviselő-testülete tisztelettel meghívja a falu polgárait Nemzeti Ünnepünk, az 1848/49-es forradalom és szabadságharc évfordulója, március 15-e alkalmából rendezett ünnepségekre. A környebányai Hősi Emlékműnél március 15-én 16 órakor helyezik el a kegyelet virágait. A környei programok 17 órakor ökumenikus istentisztelettel kezdődnek a Római Katolikus Templomban, majd várhatóan 17.45-től a Művelődési Házban folytatódnak. A Művelődési Házban műsort ad a Tardoskeddi Férfikar és a Kisfaludy Mihály Általános Iskola diákjai. A megemlékezés a gyertyás átvonulást követően hagyományosan koszorúzással, mécsesek elhelyezésével zárul a Kegyeleti Parkban.

Április 4.: Gazdátlan Háziállatok Világnapja

A környei Művelődési Ház március 16-a és április 4-e között (hétköznapokon 10-től 17 óráig) kutyaeledel gyűjtést szervez a Gazdátlan Háziállatok Világnapja alkalmából. Az Oroszlányi Ebrendészeti Telep mentett kutyusai nevében köszönettel várunk felnőtt és kölyök szárazeledelt, konzervet, kutyaszalámit, jutalomfalatot, fertőtlenítőszereket.

Gyalogtúra

A Mozdítsd meg „KÖRNYE”zeted! szervezői március 21-én, szombaton gyalogtúrára hívják a község lakóit. Útvonal: Környe – Környebánya – Szarvaskút – Mátyáskút – Vértessomló – Környe. Gyülekező az általános iskolánál 8.45-kor, indulás 9 órakor, várható visszaérkezés 16 órakor.  Előzetes jelentkezés, érdeklődés a 30/9853839-es telefonszámon Gubicza Istvánnál. Minden mozogni vágyót és természetszeretőt várnak a szervezők!

Részletek

Kezdés:
február 20 @ 17:00
Vége:
március 21 @ 16:00
Esemény kategória:
Esemény címkék:
,

Helyszín

Környe
Több helyszín
Környe, Komárom-Esztergom 2851 Magyarország
+ Google Térkép