Kezdőlap Állatorvosi Rendelő, Mór

Állatorvosi Rendelő, Mór

Dr. Ravasz Ferenc állatorvos

Mór, Wekerle Sándor u. 6.

Dr. Ravasz Ferenc  Tel: 06-30/723-9837

1986-ban végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen Budapesten. 2011 óta Kisállatgyógyász Szakállatorvosi végzettséggel is rendelkezem. Az Alföldön kezdtem dolgozni, nagyüzemi telepeken, ekkoriban ez volt a természetes. Rengeteg volt a beteg nagyállat, a “térdnél kisebb”páciens ritka.

A rendszerváltás után korán érződni kezdett a változás, és én egyébként is szívesen foglalkoztam már korábban is kisállatokkal, olyannyira, hogy a környék első rendelőjét mi csináltuk és mi kezdtük igazán ezen állatok műtéti kezelését is. Már a kezdeteknél tudtuk, csak átmeneti az Alföldi kirándulás, vissza akartunk jönni a Dunántúlra. Jó hosszúra sikerül kiruccanás volt, 23 év után tértünk vissza.

Móron az első rendelőnket a Dózsa Gy. utcában nyitottuk meg 2010. decemberében. Kedves kis hely volt, de tényleg kicsi.

2016-ra úgy éreztük, a tervezett fejlesztéseket csak akkor tudjuk végrehajtani, ha nagyobb helyre költözünk. Hosszas keresgélés után találtunk rá a mostani Wekerle utcai épületre. Elég sokáig húzódott az átépítés, aminek többnyire a mai magyar építőipar volt az oka. 2016. szeptember 13-án aztán sikeres költözés után megnyílt a jelenlegi rendelőnk, ami túlzás nélkül minden igény kielégít.

Tágas, világos, jól felszerelt. Saját házi laborral, jól felszerelt műtővel, ultrahanggal és rövidesen röntgennel rendelkezünk.

A rendelőt a feleségemmel együtt visszük, akivel 1986 óta vagyunk házasok. Ő Győrben született, óvodapedagógus, de mivel a középiskolát a győri állategészségügyi szakközépiskolában végezte, a rendelői munkát is kiválóan el tudja látni.

Három lányunk közül már csak a legkisebb él velünk, a többiek kirepültek. Tavaly a család bővült egy fiú unokával is.

Én gyerekkorom óta tudatosan állatorvosnak készültem, nem volt más alternatíva. Kedvenc állatom a kutya, lehetőleg minél kisebb fajta, valamint a szarvasmarha, több mint húsz évig foglalkoztam velük, ez nem múlik el nyomtalanul a lélekben.

Szeretek kiszállásokat csinálni, hiszen több évig ez rendszeres volt az életemben. Különösen a csókakői és balinkai hívások kedvesek számomra a táj gyönyörűsége miatt.

Ha valaki rászánja magát egy kedvenc beszerzésére, mindenek előtt tudjon meg róla a lehető legtöbbet, szerintem bármelyik állatorvos kolléga szívesen ad tanácsokat ezzel kapcsolatban. Tudni kell, mit várhatunk majd tőle, és ezért nekünk milyen áldozatokat kell hozni.

                                                                     Dr. Ravasz Ferenc

Előzetes időpont egyeztetés telefonon is lehetséges!

 • Állat útlevél kiállítása
 • Ambuláns betegellátás
 • Mikrochip beültetés
 • Szaktanácsadás:
  • Szülészeti kezelések
  • Védőoltások
  • Műtétek
 • Szűrővizsgálatok:
  • Macska FeLV , FIV
  • Kutya bőrféreg
  • Parazitológiai
  • Bőrgyógyászati

Rendelési idő:

Hétfő 15-19

Kedd 15-19

Szerda 15-19

Csütörtök 15-19

Péntek 15-19

Szombat 09-12

Vasárnap Zárva !

E-mail: ravaszdoki@freemail.hu

Honlap: www.ravaszdoki.atw.hu

KEDVEZMÉNYEINK, AKCIÓINK ITT TEKINTHETŐK MEG !