Kezdőlap Kék hírek Több milliót lopott, a rendőrök elfogták

Több milliót lopott, a rendőrök elfogták

93
0

/Fotó:police.hu/

Egy tatai hotelből lopott több mint kétmillió forintot takarítás közben az egyik alkalmazott. A nyomozók a pénz nagy részét megtalálták és lefoglalták, a tettest gyanúsítottként kihallgatták.

Egy tatai hotelben dolgozott a 44 éves gyanúsított 2020. február hónap elején. Az egyik szobában takarítás közben több mint kétmillió forintot talált, amit a ruházatába rejtett. A nő a pénzt később a táskájába tette és hazavitte. Otthonában megszámolta és a megőrzését egy rokonára bízta. A lopott zsákmányból pár tízezer forintot költött el a tettes.

A sértett csak akkor vette észre a lopást miután elutazott. Két nap múlva tett feljelentést a Tatai Rendőrkapitányságon. A tatai nyomozók a bevezetett nyomozati cselekmények során azonosították a vértesszőlősi nőt, akit gyanúsítottként kihallgattak. A tettes a bűncselekmény elkövetését beismerte, ellene lopás bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás. A nyomozók az ellopott pénzt 55 ezer forint híján lefoglalták és május 26-án a sértettnek visszaadták.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye

Forrás:police.hu