Kezdőlap Hírek Ingyenes ügyvédi segítségnyújtás a Fejér Megyei Ügyvédi Kamarától

Ingyenes ügyvédi segítségnyújtás a Fejér Megyei Ügyvédi Kamarától

93
0

/A kép illusztráció/

Pro bono, azaz ingyenesen nyújtanak segítséget a Fejér Megyei Ügyvédi Kamara tagjai a veszélyhelyzetre való tekintettel. A magánszemélyeket megcélzó szolgáltatás április 20-án, hétfőtől vehető igénybe. Az ingyenes jogi tanácsadás munkanapokon 10 és 15 óra között telefonon keresztül elérhető.

A koronavírus-járvány miatt kialakult veszélyhelyzetben sokan elveszítették a munkájukat, többen pedig azt sem tudják, hogy milyen jogaik vannak, vagy hogy milyen szerződést írtak vagy írhatnak alá. A munkajogi kérdéseken felül gondban lehetnek azok is, akik a vírus megjelenése előtt ingatlan-adásvételi szerződést kötöttek foglaló megléte mellett vagy akár banki hitelszerződésük van. Széles az a kör, akiket jogilag is érint a kialakult helyzet, számukra nyújt pro bono segítséget április 20-ától, hétfőtől a Fejér Megyei Ügyvédi Kamara.

Az ingyenes szolgáltatás keretében minden munkanapon 10 és 15 óra között kereshetik fel az ügyfelek a kamarai tagokat telefonon keresztül a 06 22 791 838-as telefonszámon. A jogi tanácsadás keretében a szakemberek minden, a koronavírus-helyzettel kapcsolatban felmerülő jogi problémára és kérdésre válaszolnak a munkajog, az ingatlanjog, a szerződések vagy akár a büntetőjog témaköreiben.

A szolgáltatás a veszélyhelyzet fennálltáig vehető igénybe ingyenesen.

Forrás:OKK Fehérvár